Met zonnepanelen wekt u direct uw eigen energie op. In de afgelopen vijf jaar is het rendement van zonnepanelen sterk verbeterd terwijl de kostprijs is gedaald. De prijs van elektriciteit opgewekt met zonnepanelen is lager dan die van de energiemaatschappijen. De verwachte besparing bij een installatie van negen panelen bedraagt circa € 450,00 per jaar. Het financiële rendement op uw investering bedraagt 7-10 procent.

Hoeveel stroom kan ik opwekken?
Met deze handige rekentool kunt u de opbrengst van zonnepanelen berekenen. De werkelijk gerealiseerde besparing is afhankelijk van de oriëntatie van uw dak en de stroomprijs. Naar verwachting blijft de stroomprijs stijgen.

Is mijn dak wel geschikt voor zonnepanelen?
Ontdek met de Zonnescan hoe geschikt uw dak is voor het plaatsen van zonnepanelen.

Gaan mijn panelen wel 25 jaar mee?
De door de partners van 033Energie geleverde panelen zijn door het Duitse TÜV goedgekeurd en voldoen aan de hoogste garantie-eisen. De productgarantie bedraagt 10 jaar en de opbrengstgarantie 25 jaar.

Vormen zonnepanelen een goede investering?
Bij de huidige (2013) inflatie levert sparen weinig tot niets op. Beleggen is voor de meeste particulieren een riskante bezigheid. Een investering in zonnepanelen kan een financieel rendement opleveren van 7 – 10 procent en vormt daarmee een gezonde belegging voor uw spaargeld. Op uw eigen dak levert uw geld meer op dan bij de bank.

 

Wilt u meer informatie of direct een offerte? Vult u dan a.u.b. onderstaand formulier in: