Bij een Nul-op-de-Meterrenovatie wordt je woning grondig onder handen genomen. De gevels, het dak en de vloer worden geïsoleerd, de woning krijgt mogelijk een ander uiterlijk, er komen zonnepanelen op het dak, en de bestaande CV-installatie wordt vervangen door een warmtepomp met een boiler en een lage-temperatuurverwarming. Zo’n renovatie is ingrijpend en roept veel vragen op. Ook moet u misschien keuzes maken, bijvoorbeeld voor een andere gevelbekleding of het laten maken van een uitbouw.

Wat is Nul-op-de-Meter? Welke materialen worden er gebruikt bij spouwmuur-, dak- en vloerisolatie? Hoe en hoe snel verdien ik de investering terug? Moet ik alles in één keer laten doen of kan het ook in stappen? Kan mijn woning gelijk met de renovatie ook levensloopbestendig worden gemaakt? Wat is een warmtepomp en hoe werkt die? Hoe lang gaat een warmtepomp mee? Wat is balansventilatie? Hoe lang gaan zonnepanelen mee? En blijven ze al die tijd evenveel stroom leveren?

Wilt u antwoord op deze en andere vragen? Doe dan mee aan een informatiecursus over Nul-op-de-Meter. De cursus omvat drie avonden en wordt een paar keer per jaar herhaald. De cursus kost € 195,00. Via onderstaand formulier kunt informatie over de cursusdata opvragen.