Energie wordt steeds duurder. Dat merkt u in uw portemonnee en het zal de komende jaren alleen nog maar erger worden. Dat is één reden om mee te doen, maar wist u dat een energiezuinige woning ook veel comfortabeler is? Maatregelen zoals glasisolatie of vloerisolatie maken een huis behaaglijker.

Hoe energiezuinig is úw woning eigenlijk? Op die vraag krijgt u een antwoord via uw persoonlijke woningdossier. Uw eigen dossier aanmaken is gratis. Doe het meteen, dan kunt u gelijk zien welk energielabel uw woning heeft en welke maatregelen u kunt nemen om energie te besparen.

Inloggen op Mijn Woningdossier
Met uw woningdossier kunt u aan de slag met energiebesparende maatregelen aan uw woning. Als u nog geen officieël energielabel heeft, wordt een indicatie gegeven. Als u wel een officieel energielabel heeft, staat deze al in uw woningdossier! U kunt online een nieuw energielabel en een maatwerkadvies aanvragen, offertes aanvragen en opdrachten geven. Alle aanbieders zijn aangesloten bij Meer Met Minder, het nationale energiebesparingsprogramma. Als u dat wenst kunt u anderen toegang geven om uw woningdossier te bekijken, bijvoorbeeld bij verkoop van de woning.