Mooi, comfortabel en gezond wonen,
betaald door besparing op energiekosten.
Het kan in Nieuwland!

Duurzaam wonen met meer comfort en een gezond binnenklimaat? Dat kan, zonder te verhuizen, en betaald door de besparing op energiekosten.

Voor woningen in Nieuwland is een speciaal concept ontwikkeld, dat binnen drie werkdagen kan worden uitgevoerd. De cv-installatie wordt vervangen door een warmtepomp en energiezuinige ‘Low H2O’ convectoren, op het dak komen (extra) zonnepanelen. Op deze wijze is eind vorig jaar aan het Parnaskruid in Nieuwland een modelwoning gerealiseerd. Een woning die veel energie verbruikte, veranderde in een gezonde en super comfortabele woning die energie opwekt. Wilt u meer weten? Samen met wijkbewoners, adviseurs en bedrijven informeert 033Energie u op dinsdag 11 april graag over de mogelijkheden voor uw woning.

Programma van 20.00-22.00 uur (v.a. 19.30 uur inloop met koffie en thee) met adviseurs, wijkbewoners en bedrijven:

  • Welkom (20.00 uur)
  • Duurzame kansen voor Nieuwland
  • Wat is 033Energie
  • Nul-op-de-meter concept voor Nieuwland:
    technisch concept, opties en garanties
  • Samen starten in de wijk:
    modelwoning, financiering en subsidies, voorbeelden
  • Borrel (22.00 uur)

Locatie: Wijkboerderij Nieuwland, Zeldertsedreef 2, Amersfoort.

Meer informatie over het concept vindt u op www.nieuwland.033energie.nl. Hier kunt u zich ook aanmelden. En alvast een virtuele tour maken door de modelwoning! Aanmelden kan ook via het formulier onder aan deze pagina.

033Energie is het energieloket van Amersfoort. 033Energie ontwikkelt en deelt kennis over het duurzaam verbeteren van woningen. 033Energie heeft Nul-op-de-Meter renovatieconcepten ontwikkeld voor o.a. jaren 30-, 50-, 70- en 90-woningen.

We zien u graag op 11 april!

Interview met Arco van Lent