Vorige maand organiseerde 033Energie, het energieloket van Amersfoort, een wijkbijeenkomst speciaal voor bewoners van Zandkamp, Fluitekamp en Kolkrijst in Hoogland. Tijdens de bijeenkomst werden bezoekers geïnformeerd over het speciaal ontwikkelde verbouwplan om hun woning energieneutraal te maken, stap-voor-stap of in een keer!

Uit de vele reacties van bewoners bleek dat er veel behoeft is om de platte daken van de woningen aan te pakken. Daarom organiseren we op 19 mei een tweede avond, waarbij we nogmaals het ontwikkelde verbouwplan presenteren om tot een Nul-op-de-Meter woning te komen, aangevuld met de mogelijkheden om uw woning energiezuiniger te maken door bijvoorbeeld uw platte dak te isoleren en/of zonnepanelen te plaatsen. Zeker als u samen met uw buren besluit het dak te renoveren zijn interessante kortingen mogelijk!

Bezoek de modelwoning op 19 mei
Voorafgaand aan de wijkbijeenkomst is het mogelijk een bezoek te brengen aan de modelwoning op Zandkamp 12. Deze woning is onlangs energieneutraal gemaakt. De familie Verweij ontvangt u graag tussen 16 en 18 uur en beantwoord al uw vragen. In verband met de planning dient u zich hiervoor wel aan te melden via onderstaand formulier.

Kom naar de gratis wijkbijeenkomst op 19 mei en laat u volledig informeren:
Wat: wijkbijeenkomst Hoogland
Waar: Concordia, Kerklaan 3 in Hoogland
Aanvang: zaal open 19.15 uur, programma 19.30 – 22.00 uur

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de wijkbijeenkomst.