Spouwmuurisolatie (of gevelisolatie) is niet zo zichtbaar als zonnepanelen. Daarom denken veel bewoners in eerste instantie niet aan deze maatregel. Ten onrechte! Spouwmuurisolatie brengt niet alleen het energieverbruik van uw woning fors omlaag, het verhoogt ook het wooncomfort. Met het na-isoleren van de gevels kunt u tot zo’n € 550,00 euro besparen. En dat elk jaar opnieuw!

Wanneer u uw spouwmuur tegelijk met die van uw buren laat isoleren, bedraagt de investering minder dan € 1000,00 euro per woning (dit geldt voor rijwoningen).

Dwergvleermuizen_in_verblijfplaats_Erik_Korsten_plaatsing_ioVleermuizen
Huizen worden regelmatig door vleermuizen gebruikt als verblijfplaats. Meestal zitten ze dan in de spouwmuur of onder het dak. Daar merkt u als bewoner meestal niets van. Het kan ook geen kwaad. Maar het zijn wel beschermde dieren. Bovendien zijn ze heel nuttig, want ze eten veel muggen. De aannemers van 033Energie houden rekening met de vleermuizen. U kunt zelf de vleermuizen helpen door na isolatie van de spouw een vleermuiskast op te hangen. Meer informatie over vleermuiskasten is verkrijgbaar in onze winkel, het Centrum voor Duurzaam Renoveren.

 

Wilt u meer informatie of een offerte? Vult u dan a.u.b. onderstaand formulier in.