Scrummen is een ontwerpmethode waarbij samen met de bewoner een renovatie- of bouwplan wordt ontwikkeld. Niet de mogelijkheden van de techniek zijn daarbij uitgangspunt, maar u – als mens en bewoner van uw woning. Met een speciale ontwerp systematiek verzamelen en ordenen we uitgangspunten, ideeën en oplossingen. Op een brainstormachtige manier komt bijna als vanzelf de meest optimale oplossing voor een energieneutrale of zeer energiezuinige woning.

Mens centraal
Het voordeel van scrummen is dat u achteraf geen uitleg nodig hebt, want u bent zelf aanwezig terwijl het advies ontstaat. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring in de praktijk en de nieuwste technieken worden meegenomen in het plan. De mogelijke maatregelen worden niet alleen op energie maar ook op comfort en gezondheid ‘getoetst’ en op alle andere zaken die u belangrijk vindt. Natuurlijk wordt ook gekeken hoe de maatregelen in uw woning kunnen worden toegepast. Tijdens het hele scrum-proces heeft u invloed en kunt u zelf uw prioriteiten aangeven, vragen stellen en uw voorkeur aangeven.

Resultaat
Na afloop van een scrum-sessie heeft u een plan dat u begrijpt, uitvoerbaar is en past bij uw budget en wensen. Geen dik rapport maar een ‘poster’ met daarop het plan en de mogelijke maatregelen dat samen is ontwikkeld, aangevuld met een heldere samenvatting. Tevens krijgt u inzicht in hoe het plan in stappen is uit te voeren. Op verzoek maken we een kostenindicatie van het meest optimale maatregelen-pakket.

Kosten
Een scrum-sessie duurt twee avonden of dagdelen en kost vanaf € 195,- (incl. btw).

Wilt u meer informatie of direct een afspraak voor een scrum-sessie inplannen?
Vult u dan a.u.b. onderstaand formulier in: