Nul-op-de-Meter

In samenwerking met de Provincie Utrecht ontwikkelen partners van 033Energie Nul-op-de-Meter-renovatieconcepten voor veel voorkomende woningtypen in Amersfoort. Het streven is om de particuliere woningeigenaren in wijken met veel oudere woningen (van voor 1980) actief te benaderen en te informeren over de voordelen van het wonen in een Nul-op-de-Meterwoning. Woningeigenaren worden uitgenodigd om actief mee te denken en hun ideeën en wensen aangaande Nul-op-de-Meter te delen met de aanbieders van de renovatieconcepten.

Binnen elke wijk met oudere woningen komt een voorbeeldwoning van een woningtype dat veel voorkomt in die wijk. De voorbeeld Nul-op-de-Meterwoningen zijn meestal gewoon bewoond en kunnen op afspraak worden bezichtigd.

De Nul-op-de-Meter-renovatieconcepten van 033Energie zijn bedoeld voor particuliere woningeigenaren. 033Energie adviseert ook graag huurders die geïnteresseerd zijn in het wonen in een Nul-op-de-Meterwoning.  Bent een huurder en geinteresseerd in het wonen in een Nul-op-de-Meterwoning? Neem dan contact ons op.

download (18)