Wilt u meer weten over het verduurzamen van uw huis en comfortabeler wonen? Of staat er een verbouwing op de planning en wilt u kijken naar energiebesparende mogelijkheden? Stel uw vragen aan een huiseigenaar met een duurzame woning en hoor ervaringen uit de eerste hand.

Veel huiseigenaren zijn het hele jaar door via www.duurzamehuizenroute.nlbereikbaar voor vragen of aanvullende informatie. Dit kan door middel van een contactformulier bij de woning. Als u aan de rechterkant van deze pagina uw plaatsnaam invult, worden de huizen bij u in de buurt getoond. Je kunt ook zoeken op bouwjaar, type woning of kenmerk.

De deelnemende huizen zijn stuk voor stuk inspirerende voorbeelden om zelf aan de slag te gaan.

Duurzame Huizen Route 2016
Tijdens de Duurzame Huizen Route op zaterdag 5 en 12 november 2016 krijgt u de mogelijkheid om huiseigenaren persoonlijk te ontmoeten. In heel Nederland stelt een groot aantal huiseigenaren hun duurzame huis open. In een ongedwongen sfeer heeft u alle tijd om uw vragen te stellen.
LET OP: Niet alle huizen gaan open. Vanaf oktober 2016 worden de openingstijden weergegeven.

uitleg_duurzaam_huisHuis aanmelden
Vindt u het leuk om anderen op weg te helpen bij het duurzamer maken van hun woning?
Meld u aan voor de Nationale Duurzame Huizen Route en deel uw kennis en ervaringen. Of het nu gaat om spouwmuurisolatie, HR++ glas, zonnepanelen of balansventilatie; al uw opgedane kennis en ervaringen zijn waardevol! Vanaf september kunt u aangeven of u uw huis wilt openstellen tijdens de Duurzame Huizen Route.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.


De Duurzame Huizen Route wordt georganiseerd door Majada Projectmanagement en wordt mede mogelijk gemaakt door een groot aantal Nederlandse gemeenten