Energie besparen is belangrijk. Niet alleen voor uw portemonnee maar ook voor het milieu. Daarnaast zorgt verduurzamen van de woning voor meer wooncomfort en een hoger energielabel waardoor de waarde van uw woning stijgt.

In een energiezuiniger huis woont u prettiger. Door uw woning te isoleren, voorkomt u namelijk tocht, vochtproblemen en temperatuurschommelingen. Andere voordelen zijn; warmere voeten, minder condens op de ramen en minder geluidsoverlast van buiten. Een geïsoleerde woning houdt meer warmte vast waardoor u minder hoeft te stoken. Zo wordt er minder gas verbruikt waardoor u een lagere energierekening krijgt. Bovendien betekent dit ook een vermindering van CO2-uitstoot, wat weer beter is voor het milieu. En, woningen met een hoger energielabel zijn meer waard dan woningen met een lager label.

Duurzame Aanbieder

Wanneer u besluit uw woning te verduurzamen, wilt u uiteraard weten welke duurzaamheidsmaatregelen u kunt nemen. En ook wat dat gaat kosten en welk bedrijf dit voor u kan uitvoeren. Om een goede keuze te kunnen maken tussen de vele aanbieders, >> lees verder