Je vooroorlogse woning energieneutraal maken – hoe doe je dat?
Energieneutraal, mijn jaren-dertig huis? Is dat niet veel te ingewikkeld? Veel huiseigenaren geloven dat het label ‘energieneutraal’ niet is weggelegd voor vooroorlogse woningen. Maar recente ontwikkelingen laten zien dat ook deze woningen en zelfs monumenten evenveel energie kunnen opwekken als ze verbruiken.

Maar hoe doe je dat? Waar begin je? En aan welke bedragen moet je daarbij denken? Om vragen als deze te beantwoorden organiseert de stichting Duurzaam Amersfoort-Zuid op dinsdag 4 oktober een informatieavond voor huiseigenaren. Energieadviseur Yvonne Feuerhahn en aannemer John Costa van 033Energie delen hun kennis en ervaring. Ook is er  volop gelegenheid om vragen te stellen.

Tijd
Dinsdag 4 oktober 2016, 20.00-22.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur)

Locatie
Wijkhuis de Driehoek, Woestijgerweg 3, 3817 SB Amersfoort. Toegang gratis. Aanmelden is niet nodig.

Duurzaam Amersfoort-Zuid
De Stichting Duurzaam Amersfoort-Zuid (DA-Z) is een onafhankelijk platform door en voor bewoners van het Berg-, Leusder- en Vermeerkwartier en het Bosgebied. DA-Z wil helpen Amersfoort CO2-neutraal te maken door als bewoners praktische kennis en ervaring met elkaar te delen en elkaar te ondersteunen bij straat- en wijkinitiatieven.

www.duurzaamamersfoortzuid.nl

amersfoort-zuid-2