Voor woningen met een plat dak, zoals de Zandkamp, Fluitekamp en Kolkrijst in Hoogland, heeft 033Energie een concept ontwikkeld voor een Nul-op-de-Meter Renovatie. Hiermee krijgen woningeigenaren in één keer of stap-voor-stap een mooier huis met optimaal wooncomfort en een gezond binnenklimaat. Zonder te verhuizen en met dezelfde woonlasten.

Woningen uit de jaren ‘70 zoals in Hoogland zijn vaak slecht geïsoleerd. Dat betekent minimaal wooncomfort en een hoge energierekening, jaar in jaar uit. Bovendien zijn na dertig tot veertig jaar veel woningen toe aan groot onderhoud, zoals het vernieuwen van metselwerk, dak en kozijnen.

Misschien wilt u uw woning levensloopbestendig maken, zodat u langer in uw eigen huis kunt blijven wonen? Of wilt u uw woonkamer uitbreiden met een fraaie serre? Met een Nul-op-Meter renovatie kunnen dit soort wensen in één keer worden aangepakt. Met als grote voordeel dat uw woning tegelijk zo energiezuinig wordt, dat u geen energie meer hoeft te kopen. Met het geld dat u daarmee bespaart, betaalt de investering zich geheel terug. Bovendien wordt uw woning aantoonbaar meer waard.

Bij een volledige Nul-op-de-Meter renovatie van een rijwoning worden voor- en achtergevel, vloer en dak vernieuwd en/of optimaal geïsoleerd. Ook komen er zonnepanelen op het dak en krijgt de woning een nieuw verwarmings- en ventilatiesysteem. Deze renovatie kan in één keer of stapsgewijs over een langere periode worden uitgevoerd.

Op onderstaande data presenteert 033Energie de mogelijkheden tijdens een wijkbijeenkomst:

Download hier onze folder met meer informatie over het Nul-op-de-Meter concept van 033Energie in Hoogland.

Heeft u specifieke vragen over uw mogelijkheden? Gebruik onderstaand formulier; wij nemen dan snel contact met u op.