U hebt vast woonwensen voor het interieur en de buitenkant van uw huis. En wanneer uw woning voor 1980 is gebouwd, hebt u wellicht ook wensen voor het verbeteren van het wooncomfort. Het mooie is dat dit heel goed kan samengaan met het verminderen van het energieverbruik van een woning. Het is zelfs zo dat u met de besparing op de energierekening het mooier, gezonder en comfortabeler maken van uw woning kunt financieren! Kan het nog beter?

U kunt beginnen met een gratis oriëntatiegesprek. Hierin wordt de staat van uw woning geïnventariseerd met behulp van Raabs Renovatiehuishomepage-afbDe adviseur laat zien welke bespaarmogelijkheden er globaal in uw woning zijn, wat maatregelen kosten en wat de opbrengsten zijn. Op dit punt in het proces heeft u al een algemeen inzicht in de verbetermogelijkheden.

De volgende stap kan bestaan uit uit het inventariseren van uw aanvullende wensen. Mogelijk wilt u op de zolder een extra slaapkamer of een werkkamer inrichten, de woonkamer uitbouwen of uw huis levensloopbestendig maken. Het is handig om dit tegelijk met de andere maatregelen uit te voeren.

Eventueel kunt u op afspraak een bezoek aan een van de modelwoningen, die al naar Nul-op-de-Meter is gerenoveerd.

Nu kan er eventueel een uitgebreid en nauwkeurig advies op maat worden gemaakt, hiervoor komt de adviseur bij u thuis. Hieraan zijn kosten verbonden. De adviseur weet ook of er een subsidie mogelijk is of een zogenaamde groene lening. Ook met eigen geld kan het financieel gunstig zijn om voor een deel van de investering een lening af te sluiten.

Tenslotte kan de adviseur u helpen een offerte aan te vragen bij één van de partners van 033Energie. De partners van 033Energie zijn op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen en werken onder garantie van BouwGarant of Woningborg. Voor Nul-op-de-Meterrenovaties uitgevoerd door partners van 033Energie geldt bovendien een BouwGarant Prestatiegarantie op het energieverbruik. In de praktijk betekent dat gegarandeerd geen energieverbruik!