Gratis en onafhankelijk advies

Heb je al nagedacht over het verduurzamen van jouw woning?

Financieel is dit erg interessant. Een investering in duurzaamheidsmaatregelen heeft een hoger rendement dan de rente die je ontvangt over het geld op jouw spaarrekening. Een duurzame woning betekent een comfortabele, waardevast woning met lage energielasten!
Vanaf 2050 moet elke woning in Nederland van het aardgas afgesloten zijn en duurzaam verwarmd worden. Als je gaat verbouwen is het verstandig om hier rekening mee te houden en de woning hierop voor te bereiden.

Bereid je woning voor op de toekomst!

Hiervoor kan je terecht bij het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket. Duurzaam Bouwloket wordt door 110 gemeenten ingezet om woningbezitters te helpen bij het maken van de juiste keuzes bij het verduurzamen van hun woning. Onafhankelijk adviseurs vertellen je hoe jouw woning comfortabel, energiezuinig, duurzaam en aardgasloos verbouwd kan worden. Zodat de woning toekomstbestendig is.

Ben je op zoek naar een bedrijf dat de maatregelen voor jou kan treffen? Duurzaam Bouwloket helpt je een betrouwbaar bedrijf te vinden.

Contact

Stel je vraag aan een onafhankelijk adviseur via de helpdesk.
Telefoonnummer: 072 – 743 39 56
E-mailadres: info@duurzaambouwloket.nl

Ontdek de mogelijkheden op de website www.duurzaambouwloket.nl.

Doe de energiesubsidie-check

Bekijk welke subsidies- en financieringsmogelijkheden er landelijk, provinciaal en in jouw gemeente zijn via: www.duurzaambouwloket.nl/subsidiecheck

Let op! In de meeste gevallen moet je de subsidie aanvragen voordat je de maatregelen uit gaat voeren.