Consortiumbijeenkomst 033Energie woensdag 6 februari

Tijd: 10.30-12.00 uur
Locatie: CDR

PROGRAMMA

Opening en mededelingen

Regionale Bedrijvendag 11 maart 2019
Door Herman Schotman en Jeroen Schutz
Toelichting:
Op deze dag organiseren 033Energie, Bouwmensen Amersfoort en Happy Balance een regionale bedrijvendag. Doel is om nieuwe bedrijven kennis te laten maken met het uitgebreide opleidingsaanbod en hen de kans te geven deel te nemen aan het energieloket. We tekenen bovendien een nieuwe samenwerkingsovereenkomst met Happy Balance die tegelijkertijd haar participanten dag organiseert.

Kennismakelaar 033Energie
Door Gerrit de Heer
Toelichting:
Een opschalingsdoelstelling naar 3.000 woningen is geen sinecure. Daarvoor moet er voldoende kennis, kunde en capaciteit zijn. Gerrit de Heer heeft alle interessante opleidingen en trainingen op een rijtje gezet. Een aantal daarvan hebben we via Seinen/Happy Balance, Bloemendal Bouw en Bouwmensen Amersfoort, zelf in huis. Hij treedt het komende jaar met ondersteuning van de VNG op als kennismakelaar voor onze huidige en nieuw toe te treden bedrijven. Hoe gaat dat in zijn werk?

NOM advisering: van pilot naar grootschalige aanpak
Door Gerrit van der Heide (Perfectkeur)
Toelichting:
Het afgelopen jaar is door Perfect Keur en Jan Nieuwveld gewerkt aan de perfectionering van de onafhankelijke, schriftelijke NOM -advisering (RAAK software) voor huiseigenaren die NOM willen renoveren. We kunnen dat nu grootschalig aanbieden. Hoe ziet dat advies eruit en brengen we dat bij de huiseigenaar?

Een gloednieuw VVE Loket
Door: Jan Nieuwveld: Voortgang huidige werkvoorraad; Bernard Faber: Website & klantvolgsysteem; Fiona Hamberg: Nieuwe NEF regeling voor VVE’s
Toelichting:
We hebben met Henk Seinen, Jan Costa, René Pie (Hamershof) en vele anderen een succesvol VvE project uitgevoerd. Het is nu zaak de projectresultaten te borgen in een vaste werkstructuur. Samen met Gooi en Vechtstreek werken we aan een vast VvE Loket.

Klimaatmissie Nederland
Door René Pie
Toelichting:
Klimaatmissie Nederland en ons jaren ’90 project zijn door naar de derde fase van ons NOM project in Nieuwland/Vathorst. We hebben in René Pie een kersverse projectleider en zullen het komende jaar ook onze vleugels uitslaan naar de rest van Eemland. Hoe we dat gaan doen?

Rondvraag en sluiting