Klimaatverandering en energietransitie zijn actuele thema’s. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor uw huis? Het energieloket van de gemeente Amersfoort adviseert over het verduurzamen van uw woning. Dat advies noemen we een ComfortScan. Doet u mee?

Goed nieuws!

Door het nemen van duurzame maatregelen wordt uw energierekening lager, de woning comfortabeler en het binnenklimaat gezonder. Bovendien stijgt de woningwaarde. Heeft uw woning achterstallig onderhoud? In dat geval kan een duurzame aanpak financiële voordelen hebben. Bovendien houdt het goed isoleren van dak en gevels niet alleen de warmte binnen in de winter maar in de zomer ook de hitte buiten.

Doe een ComfortScan

Uw jaren ’30-woning (of ouder) verduurzamen? Kom tussen 17 en 30 september langs bij het energieloket en doe een ComfortScan. Aan de hand van een slimme renovatietool geeft het energieloket u advies over mogelijkheden en financiering. Wat is precies de invloed van duurzame maatregelen op uw wooncomfort en de energierekening? En met welke maatregel kunt u het beste beginnen? Het loket geeft antwoord op uw vragen. Wilt u langskomen? Vul dan uw woninggegevens in op het aanmeldformulier hieronder. De koffie staat klaar!

Comfortscan aanvragen:

Bekijk een modelwoning

Ontdek hoe anderen uit uw omgeving al besparen op energiekosten. 033Energie heeft een aantal modelwoningen in Amersfoort, waaronder een jaren ’30 woning. Deze modelwoningen zijn in september te bezoeken. Klik hier om u aan te melden.