Een bouwkundig consult is geschikt bij vochtproblemen, scheurvorming, ondeugdelijke oplevering van verbouwingswerkzaamheden en andere bouwkundige problemen.

Kosten
Een bouwkundig consult kost € 149,- inclusief BTW. Via onderstaand formulier vraagt u eenvoudig een bouwtechnische consult aan. Vul in de onderwerpregel a.u.b. ‘Bouwkundig consult’ in.

Wanneer een bouwkundig consult?
Het bouwkundig consult is een betaalbare oplossing voor deskundig advies bij beoordeling van uiteenlopende bouwkundige problemen.

Werkwijze
De bouwkundige van Perfectkeur komt bij u langs om een enkelvoudig probleem te beoordelen en een oplossing aan te dragen. De bouwkundige is uitgerust met de modernste hulpmiddelen om uw probleem in kaart te brengen. Wij nemen vooraf met u de aard van het probleem door. De bouwkundige doet geen beoordeling van verschillende of meerdere problemen aan de gehele woning. Hiervoor bieden wij andere diensten, zoals de oplevering van een verbouwing of een uitgebreide bouwtechnische keuring.

Opties
De kosten voor een bouwkundig consult bedragen € 149,- inclusief BTW. Voor dit tarief komt de bouwkundige bij u ter plaatse en neemt ruim de tijd om samen met u te kijken naar uw bouwkundige probleem. Deze kosten zijn exclusief een eventueel rapportage. Wanneer er behoefte is aan een rapportage over de bevindingen van de inspecteur rekenen wij daarvoor de volgende meerprijs:
€ 50,- voor eenvoudige rapportage bevindingen zonder kostencalculaties;
€ 150,- voor uitgebreide rapportage bevindingen inclusief kostenbegrotingen.