Voordat u besluit uw woning in één keer of in stappen energieneutraal te maken, wilt u eerst een goede indruk krijgen van het eindresultaat. Dat kan bij 033Energie! Van alle leverbare nul-op-de-meter-renovatieconcepten zijn in Amersfoort modelwoningen. Deze woningen worden bewoond door de huiseigenaren en zijn op afspraak te bezichtigen. Er is een jaren ’30-, ’70 en een jaren ’90-modelwoning. De nul-op-de-meter-renovatieconcepten en modelwoningen zijn mede mogelijk gemaakt met subsidie van de provincie Utrecht (Economic Board Utrecht) en  de VNG (Innovatieve Aanpakken).

Woningeigenaren delen hun ervaringen

Drie woningeigenaren die in samenwerking met 033Energie hun huis nul-op-de-meter hebben gemaakt, zijn graag bereid om hun ervaringen te delen. Nergens anders in Nederland kunt zo gemakkelijk een nul-op-de-meterwoning in bewoonde staat bezichtigen!

De jaren ’70-woning van Gerard Verweij in Hoogland en de jaren ’30-woning van Bart en Marieke in het Soesterkwartier zijn te bezichtigen op aanvraag.
Ook de jaren ’90-woning van Arco van Lent in Nieuwland is te bezoeken op aanvraag, maar u kunt vandaag al een virtuele tour maken door deze woning!

Interview met Arco van Lent:

Maak een afspraak voor een onafhankelijk en gratis adviesgesprek

Afspraken kunt u maken in het Centrum voor Duurzaamheid, via mail: info@033energie.nl of telefonisch: 06-30 04 17 61 (vragen naar Matthias Doldersum) of via onderstaand formulier.