Je huis weer als nieuw, betaald door besparing op energiekosten

Beurs Eigen Huis is de leukste woonbeurs van Nederland met vijf pleinen vol inspiratie en experts! In de stand van 033Energie kun je je laten informeren over het verbeteren van je woning, betaald door besparing op de energiekosten. Onze adviseurs kunnen een quickscan van je woning maken. En elke beursdag verloten we een Nul-op-de-Meter maatwerkadvies ter waarde van 395 euro!

De architect die bij je past vind je op het Architectenplein. Bij het Bouw- en verbouwgedeelte presenteren aannemers en leveranciers van o.a. dakkapellen, vloeren, trappen en zonwering zich.

Met de renovatieconcepten van 033Energie wordt je huis weer als nieuw, betaald door besparing op energiekosten. Je woont met meer comfort, levensloopbestendig, een gezond binnenklimaat, onderhoudsarm én energieneutraal. Bovendien wordt je woning aantoonbaar meer waard. Omdat gerenoveerde woningen geen energie meer gebruiken wordt de investering terugverdiend via besparing op energiekosten. Renoveren naar Nul-op-de-Meter kan in één keer, maar ook stap-voor-stap worden uitgevoerd.


BEH-NJ2016-deelnemerbanner

Laat je alvast inspireren: