Op zaterdag 10 juni vindt de tweede editie plaats van het wijkfeest in Nieuwland. De dag begint sportief met een Ouderkidsrun, de start is in de Nieuwe Hof. Ondertussen worden er rond de Draak allerlei andere activiteiten opgestart en staan er verschillende stands klaar om de wijkbewoners te ontvangen. 033Energie is aanwezig met het Energy Experience Center. De deskundige adviseurs van 033Energie kunnen je alles vertellen over hoe je je woning comfortabeler en gezonder kunt maken, betaald door de besparing op energie. Zo kun je er ook deze winter warmpjes bijzitten!

Voor de jeugd zijn er allerlei activiteiten in en rondom de vijver. Bij het hoofdpodium zal er de gehele dag een programma zijn waarin plaatselijke clubs zich zullen laten horen of zien. Rondom de Draak staan foodtrucks voor een lekker hapje en een verfrissend drankje.

Een impressie van het feest van vorig jaar en meer info over 10 juni vind je op de site van New & United.

Arco van Lent woont in Nieuwland. Hij droomde van meer wooncomfort en een lagere energierekening. Uit het advies dat de adviseur van 033Energie voor hem maakte bleek dat het nul-op-de-meter maken van zijn woning voor hem de perfecte oplossing zou zijn. Een nul-op-de-meter-woning wekt net zoveel energie op als dat er wordt verbruikt, inclusief de energie die nodig is voor koken, wassen en douchen. Eind september 2017 is de woning van Arco in drie werkdagen nul-op-de-meter is gemaakt! Bekijk hieronder het interview met Arco.

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie: